Vormgeven van brochures en club-bladen

Geeft u periodiek een blad uit voor uw leden, klanten en relaties? Of bent u dit van plan? Mensen vinden het nog altijd prettig om iets in de hand te hebben. Verder blijft een ‘papieren’ uitgave langer op tafel liggen, zodat meer mensen door uw brochure kunnen bladeren en eventueel overgaan op een lidmaatschap.

Met onze jarenlange ervaring in het vormgeven van brochures is uw blad bij ons in goede handen. Wij gaan met u aan de slag om uw blad of brochure geheel naar uw wens vorm te geven. Wilt u u een uitgave op A4-formaat? A5 (half A4)? Of een speciaal formaat? Zwartwit of in kleur? Dat is bij ons geen probleem.

U levert de teksten en afbeeldingen, wij zorgen dat alles wordt vormgegeven zoals u wenst. Wij zorgen er ook voor dat alles klaar gemaakt wordt voor de drukker. Wij hebben contact met diverse drukkers en kunnen u een compleet pakket aanbieden.

Geeft u al een brochure uit?

Verstuurt u al een brochure of boekje? Maar bent u op zoek naar een (nieuwe) vormgever? Geen probleem. Groener Graphics neemt de vormgeving van reeds bestaande uitgaven over, zodat de uitstraling gelijk blijft.