Houd jouw website veilig en up-to-date. Jouw website is bij mij in goede handen. Laat mij zorgen voor de updates en backups van jouw website. Dan kun jij zonder zorgen met jouw eigen zaken bezig zijn.

Om jou hierin te ondersteunen, heb ik een onderhoudspakket samengesteld.
In dit onderhoudspakket doe ik het volgende voor jou en jouw website:

Updates CMS en uitbreidingen

Regelmatig worden updates uitgebracht voor het CMS, de uitbreidingen en de webserver. Updates zijn belangrijk om een potentieel lek te dichten, een fout in de code te herstellen, of om iets nieuws toe te voegen.

CMS-en die ik op dit moment ondersteun: Joomla! 4.x en 5.x.
Neem voor oudere versies of andere CMS-en contact op, dan kijken we wat ik voor jou kan doen.

Regelmatige backups

Je hebt hem niet nodig, totdat je hem nodig hebt: een recente backup van jouw hele website. Het kan zijn dat de website, om wat voor reden dan ook, hersteld moet worden. Dan is een recente backup met alle gegevens belangrijk en handig. Dat kan een heleboel werk schelen.

Aanpassingen aan het ontwerp

Soms wil je het ontwerp van de website iets aanpassen. Misschien omdat je zelf iets ziet of bedenkt, of omdat er door een update iets is gewijzigd. Deze aanpassingen neem ik dan gelijk mee met de updates.

Let wel: aanpassingen i.v.m. aparte pagina's, nieuwe uitbreidingen, of een compleet nieuw ontwerp vallen hier buiten. Hiervoor maken we een aparte afspraak.

Ondersteuning bij vragen

Wanneer je vragen hebt over hoe iets ook al weer werkt of waarom iets niet werkt zoals verwacht, kun je via e-mail of telefoon contact opnemen.

Aanpassen en toevoegen van content

Ben je liever met je eigen zaken bezig en wil je dat ik ook de content, zoals teksten en foto's op jouw website beheer? Dit valt buiten het normale onderhoudspakket. Dan maken we een extra afspraak.

Let wel: je moet wel zelf teksten of foto's aanleveren. Ik kan deze eventueel bewerken, zodat ze geoptimaliseerd zijn voor jouw website.

Waarbij kun jij wel een extra paar creatieve handen gebruiken?

Vertel het mij