Een fraai vormgegeven magazine voegt net iets extra toe aan jouw communicatie. Houdt klanten, leden en donateurs op de hoogte. Laat de mooiste kant zien van jouw organisatie met een mooie glossy.

Veel mensen vinden het nog altijd prettig om iets in de handen te hebben en om een echte bladzijde om te slaan. De geur, het beeld, het gevoel. Het is net iets anders in deze digitale tijd. Jouw magazine zit niet verstopt in iemands telefoon, maar ligt midden op tafel. Zichtbaar voor iedereen.

Jouw magazine is bij mij in goede handen. Al 25 jaar help ik met het vormgeven van magazines en kranten. Wil je een bepaalde dikte? Of een speciale vorm? Zwartwit of in kleur? Glansend? Één keer per jaar? Twee keer, drie keer? Dat is bij mij geen probleem.

Jij levert de teksten en foto’s aan, ik zorg dat alles wordt vormgegeven zoals jij dat wenst. Ik zorg er ook voor dat alles klaar gemaakt wordt voor de drukker. Ik heb contact met diverse drukkers en kan je een compleet pakket aanbieden.

Neem contact met mij op

Geef je al een magazine uit?

Verstuur je al een magazine? En ben je op zoek naar een (nieuwe) vormgever? Geen probleem. Ik neem de vormgeving van bestaande uitgaven over, zodat de uitstraling gelijk blijft.

Neem contact met mij op