Webshop laten bouwen

De markt voor online winkelen groeit. Daar wilt u op inhaken. U heeft een eigen winkel en wilt daarnaast een webwinkel? U maakt zelf een product die u via internet wilt verkopen? Bent u ook iemand die zelf wil bepalen welke producten in uw webshop te koop zijn? En wanneer? U wilt zelf producten toevoegen, teksten schrijven, foto’s plaatsen, maar u weet niet hoe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bouwen deze webshop voor u en geven u de volledige controle over de inhoud. Zet met een paar klikken producten in uw webshop zoals u gewend bent te werken met bijvoorbeeld Word. Plaats met gemak teksten en foto’s op uw website, schrijf en verstuur nieuwsbrieven en voeg berichten toe aan uw blog. En nog veel meer. Technische kennis is niet nodig.

Bij het ontwerpen van uw webshop houden wij rekening met uw wensen en met bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf. Uw webwinkel ziet er zo altijd uniek uit. Terwijl u zich bezig houdt met de voorraad, zorgen wij dat uw webshop er goed uitziet en werkt met de laatste technieken. Samen met u gaan wij aan de slag om van uw webshop een succes te maken.

Uw webshop is geschikt voor mobiel

Meer en meer mensen gebruiken een telefoon of tablet om te internetten, ook om op internet te winkelen. Op deze apparaten moet uw webshop goed leesbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Een webshop dat door ons gebouwd is, is geschikt voor mobiel, tablet en beeldscherm. Hier houden wij bij het ontwerp al rekening mee. Uw webshop krijgt zo op elk formaat beeldscherm die unieke uitstraling.

Heeft u al een webwinkel?

Is uw webwinkel toe aan een update? Wilt u een nieuw ontwerp? Wilt u de voorraad zelf bijwerken, maar dit kan niet of u weet niet hoe? Uw bestaande webwinkel krijgt bij ons een opfrisbeurt. Nadat wij klaar zijn, bent u weer baas over uw eigen webshop en voelt deze aan als nieuw. Wilt u geen veranderingen, maar wilt u alleen dat uw webshop geschikt is voor mobiel? Wij passen deze aan zodat deze ook geschikt is voor meerdere schermen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen.