Jouw website is jouw thuis online. Laat een website maken dat precies bij jou past. Laat zien wie jij bent met een website met een uniek ontwerp. Jouw website is snel, makkelijk in gebruik en toegankelijk.

Er zijn verschillende soorten websites. Van een eenvoudige website met 1 pagina tot een website met een uitgebreid beheersysteem (CMS). Met elkaar bespreken wij wat het beste bij jou past. Wil je later meer of minder, dan pas ik het aan.

Een eenvoudige website

Een eenvoudige website heeft één of een paar pagina's met tekst en foto's, contactgegevens en eventuele links naar jouw social media. De tekst en foto's veranderen bijna nooit. Via social media hou jij jouw bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Website of webshop met CMS

Wil je zelf teksten en foto's op jouw website zetten, dan is een CMS iets voor jou. Hiervoor gebruik ik Joomla.

Log in op jouw website en verander teksten alsof je werkt met Word. Je uploadt foto's door deze te selecteren of te slepen vanaf jouw computer. Plaats met hetzelfde gemak producten in je eigen webshop of voeg evenementen toe aan jouw online agenda. En nog veel meer. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig.

Wil jij een website of webshop laten maken? Of heb je nog vragen?

Neem contact met mij op

Een toegankelijke website voor iedereen

Toegankelijkheid van jouw website is erg belangrijk. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een blinde bezoeker jouw website bekijkt? Of hoe iemand die niet met de muis kan werken, op een link klikt?

Lees meer over toegankelijke websites

Een website zonder zorgen

Bij een website met CMS en webshop is het belangrijk dat de software up-to-date is en blijft. Je kunt dit zelf doen. Maar ik snap ook dat je daar niet altijd zin in, of tijd voor, hebt. Laat mij jou helpen bij het onderhoud van jouw website.

Lees meer over hulp bij website onderhoud