Websites laten bouwen

Wilt u een eigen website voor uw bedrijf, product of evenement? En bent u iemand die zelf wil bepalen wat er op uw website staat? U wilt zelf teksten schrijven, foto’s plaatsen en pagina’s toevoegen aan uw website, maar u weet niet hoe? Dan helpen wij u op weg!

Wij bouwen deze website voor u en geven u de volledige controle over de inhoud. Zet teksten en foto’s op uw website zoals u gewend bent te werken met bijvoorbeeld Word. Plaats met hetzelfde gemak producten in uw eigen webshop, schrijf en verstuur nieuwsbrieven en voeg evenementen toe aan uw online agenda. En nog veel meer. Technische kennis is niet nodig.

Bij het ontwerpen van uw website houden wij rekening met uw wensen en met bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf. Zo ziet uw website er altijd uniek uit. En terwijl u voor de teksten en foto's op uw website zorgt, zorgen wij dat de website er goed uitziet en voldoet aan de laatste technieken. Samen met u gaan wij aan de slag om van uw website een succes te maken.

Uw website is geschikt voor mobiel

Meer en meer mensen gebruiken een telefoon of tablet om te internetten. Op deze apparaten moet uw website goed leesbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Een website dat door ons gebouwd is, is geschikt voor mobiel, tablet en beeldscherm. Hier houden wij bij het ontwerp al rekening mee. Uw website krijgt zo op elk formaat beeldscherm die unieke uitstraling.

Heeft u al een website?

Moet uw website nodig geüpdate worden? Wilt u een nieuw ontwerp? Wilt u de informatie zelf bijwerken, maar dit kan niet of u weet niet hoe? Bestaande websites krijgen bij ons een opfrisbeurt. Nadat wij met uw website klaar zijn, bent u weer baas over uw eigen website en voelt deze aan als nieuw. Wilt u geen veranderingen, maar wilt u alleen dat uw website geschikt is voor mobiel? Wij passen uw website aan zodat deze ook geschikt is voor meerdere schermen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen.